Neos Tielt

Tielt en omgeving

Neos (NEtwerk van Ondernemende Senioren) is een nationale seniorenorganisatie, waar iedereen die zich onder deze noemer terug kan vinden, welkom is.
Net op pensioen en zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen, boeiende uitstappen, creatief sporten, kaarten, dansen en veel gezelligheid? Maak dan kennis met Neos.
Neos telt ongeveer 40.000 leden in 250 clubs.
Meer dan 300 leden vonden de weg naar Neos Tielt. Ontdek hier waarom...


Kwaliteitsgarantie
Bij Neos ben je altijd op de hoogte. Unieke voordrachten en bedrijfsbezoeken bieden een uitzonderlijk kijkje achter de schermen. Boeiende sprekers komen met veel plezier tot in jouw plaatselijke club. Deskundige gidsen nemen je op sleeptouw tijdens boeiende daguitstappen en meerdaagse reizen.

Focus op cultuur
Onze grote troef is ons cultuuraanbod. Neos zit op de eerste rij voor de grootste culturele evenementen van Vlaanderen. Door jarenlange ervaring zorgen we bovendien voor de beste plaatsen, georganiseerd vervoer en een heerlijke maaltijd onderweg.

De kunst van het genieten
Neos houdt van gezelligheid en tafelen in goed gezelschap. Ontdek bij ons een vriendenkring van oude bekenden en nieuwe gelijkgestemden. Samen op stap gaan, jeugdverhalen herbeleven, bijpraten en nieuwe herinneringen maken. De bestuursploeg en vrijwilligers van Neos Tielt zorgen voor een warm onthaal en de unieke sfeer.

Belangenbehartiging
Ontmoeting en ontspanning, reizen en cultuur, sport en toerisme, ... je vindt het allemaal bij Neos. Maar we gaan nog een stapje verder en behartigen ook de belangen: in de lokale seniorenadviesraad, in de Vlaamse en federale Ouderenraad en zelfs op Europees niveau. Neos luistert, formuleert standpunten en verdedigt ze!

Neos is solidair
Neos draagt solidariteit hoog in het vaandel. Wij willen onze verantwoordelijkheid opnemen voor wie het minder goed heeft. Niet alleen in Vlaanderen, maar ook in het Zuiden. Hiervoor werken we samen met een specialist ter plaatse: de ngo Trias.

Kortom, Neos zal de komende jaren blijven groeien en bloeien.
Neos Tielt is een medicijn zonder bijwerking!!!

Bij Neos ben je altijd op de hoogte. Unieke voordrachten en bedrijfsbezoeken bieden een uitzonderlijk kijkje achter de schermen. Boeiende sprekers komen met veel plezier tot in jouw plaatselijke club een voordracht geven. Deskundige gidsen nemen je op sleeptouw tijdens boeiende daguitstappen en meerdaagse reizen.

Onze grote troef is ons cultuuraanbod. Neos zit op de eerste rij voor de grootste, culturele evenementen van Vlaanderen. Door jarenlange ervaring zorgen we bovendien voor de beste plaatsen, georganiseerd vervoer (opgehaald in Tielt) en een heerlijke maaltijd onderweg.

Neos houdt van gezelligheid en tafelen in goed gezelschap. Ontdek bij ons een vriendenkring van oude bekenden en nieuwe gelijkgestemden. Samen op stap gaan, jeugdverhalen herbeleven, bijpraten en nieuwe herinneringen maken. Onze unieke sfeer wordt gedragen door vrijwilligers. Het is de bestuursploeg van Tielt die zorgt voor een warm onthaal.

Daarenboven doen we ook aan sport, zoals georganiseerde fietstochten van ongeveer 30 tot 50 km. We gaan bowlen, en zelfs dansen.

Ontmoeting en ontspanning, reizen en cultuur, sport en toerisme, ... je vindt het allemaal bij Neos tielt. Maar Neos gaat nog een stapje verder en behartigt ook je belangen: in de lokale seniorenadviesraad, in de Vlaamse en federale ouderenraad en zelfs op Europees niveau. Neos luistert, formuleert standpunten en verdedigt ze!

Neos is solidair: we dragen solidariteit hoog in het vaandel. Wij willen onze verantwoordelijkheid opnemen voor wie het minder goed heeft. Niet alleen in Vlaanderen, maar ook in het Zuiden. Hiervoor werken we samen met een specialist ter plaatse: de ngo Trias.

Al bijna 33.000 leden vonden de weg naar Neos. Neos Tielt heeft ongeveer 260 leden en organiseert rond de 100 activiteiten per jaar.
Organsiate: Neos Tielt feitelijke vereniging
Contactpersoon: Trees Bossuyt
E-mailadres: treesbossuyt@gmail.com
Website: http://www.neosvzw.be/tielt