Sarto TV

Tielt

Sarto-TV ontstond in 1980, is geboren uit passie voor film en het filmen, en heeft als doel het verblijf van patiënten in het Sint-Andriesziekenhuis en bewoners van het WZC Samen en eventueel andere verzorgingsinstellingen zo aangenaam mogelijk te maken door het uitzenden van eigen opnames op het interne TV-netwerk.

Deze eigen opnames zijn o.a. toneel- en muziekopvoeringen, spektakels, turn- en balletvoorstellingen enz.., opgenomen in de ruime omgeving van Tielt. Verder hebben we ook totaalproducties waar het script, het decor en de opname gebeurt door de
Sarto-medewerkers zelf. Op onze website zijn voorbeelden hiervan te zien. Nieuwe en originele initiatieven zoals o.a. streeknieuws kunnen in de toekomst, indien dit binnen onze mogelijkheden zit, nog opgestart worden.

Sarto-TV bestaat uit een 25-tal medewerkers die zich volledig belangeloos inzetten om elke opname tot een goed einde te brengen. Iedereen springt bij waar nodig, maar toch heeft elk zijn specifieke taak, dikwijls in functie van de eigen voorkeur (camera, regie, klank licht- of beeldtechnicus, presentatie en productie).
Sarto-TV beschikt oa over 5 semiprofessionele camera’s, een mobiele digitale beeldregietafel en een digitale klankmengtafel, PC's en communicatieapparatuur.

Vrijwilligers die belangeloos enkele avonden per jaar willen meewerken zijn welkom. Je komt er terecht in een gevarieerde groep van jong tot ouder, vrouwen en mannen, in een plezante sfeer met een echt teamgevoel.
We verwachten van de medewerkers dat ze loyaal zijn aan Sarto-TV, haar bestuur en de andere medewerkers, dat we op hen kunnen rekenen (een afspraak is een afspraak tenzij ziekte), dat ze hun taken ernstig nemen en goed meewerken om het eindproduct, de opname, te doen slagen. We verwachten ook dat ze zorg dragen voor het materiaal. Indien ze een schoolse camera-of regieopleiding volgen (studenten) of gevolgd hebben is dit een pluspunt. Stuur een kleine CV op naar info@sarto-TV.be en je mag van ons een antwoord verwachten.
Organsiate: Sarto TV Feitelijke vereniging
Contactpersoon: Ludwig Vanseveren
E-mailadres: info@sarto-tv.be
Website: https://www.sarto-tv.be/
Facebook: https://www.facebook.com/jbsartotv/