Ferm Schuiferskapelle

Schuiferskapelle


Visie
We leven in een maatschappij waar mensen zoeken naar balans en kwaliteit in hun leven. Een maatschappij waar verzuring vaak de bovenhand krijgt. Een maatschappij waar eenzaamheid op de loer ligt. Een positief ingesteld netwerk kan een verschil maken. Een netwerk dat nooit ver weg is, dat verbindt, steunt en inspireert. Een netwerk voor minder zorgen en meer plezier. Een meerwaarde in het leven. Een netwerk met een nieuwe naam.

Missie
We zijn een netwerk gedragen door vrouwen, waarmee mensen zich betrokken en verbonden voelen, op elk moment in het leven. Met een daadkrachtige visie op maatschappelijke thema’s. Met een breed aanbod van diensten. Met ontspannende en educatieve activiteiten. We zijn steeds dichtbij: op het platteland, in je buurt - waar je ook bent.

Onze bijeenkomsten zijn heel gevarieerd. Kooklessen, yoga, uitstappen, boeiende lezingen, gezondheidsvoordrachten, een zomerfeest en kerstfeest, Lichtmisfeest, interessante bedrijfsbezoeken,.. kortom voor elk wat wils.

Onze vereniging telt ongeveer honderd leden.

Heb je zin om deel uit te maken van ons bruisend netwerk? Met je lidkaart van Ferm neem je extra voordelig deel aan boeiende workshops en geniet je van speciale voordelen.

Heb je zin om u als vrijwilliger te engageren? Wij kunnen nog altijd helpende handen gebruiken.
Ons bestuur bestaat uit 7 vrijwilligers maar extra handen zijn zeer welkom. Wat houdt u taak dan in: deelnemen aan vergaderingen om activiteiten voor te bereiden, klaarzetten zaal en na afloop van de activiteit helpen bij het opruimen (afwassen, tafels en stoelen wegzetten).
Vind je dit iets voor u? Neem gerust contact op.Organsiate: Ferm Schuiferskapelle feitelijke vereniging
Contactpersoon: Sonja Taelman
E-mailadres: sonja.taelman@skynet.be